OM OSS

VI GJØR DET VI BRENNER FOR

En brygge er den naturlige koblingen mellom land og opplevelser til sjøs. I løpet av en brygge sin levetid kommer den til å se barn vokse opp, båter forandres og den kommer til å utsettes for et par av «de verste stormene i manns minne». Da er det fint å vite at SF Pontona bygger det som av mange anses som verdens sterkeste betongpontonger.

BÅTLIV – STORT OG SMÅTT

SF Pontona har produsert flytende betongpontonger siden 1918. Dagens produkter er resultatet av 100 års kontinuerlig utvikling. En utvikling som lever i aller høyeste grad. I løpet av alle disse årene har vi utviklet et bredt sortiment av produkter som er tilpasset vårt nordiske klima. Vi kan levere alt fra enkle y-bommer og strømsøyler til flytende betongpontonger på 250 tonn. Alt produsert og kvalitetskontrollert i vår fabrikk i Sverige.

En investering i en brygge, båtplass eller et komplett havneanlegg er ikke noe man gjør spesielt ofte. Det å velge rett første gangen er ikke lett da brygger kan oppleves forvirrende like, samtidig som hver plass er unik. Det finnes mange flytende betongpontonger og så finnes det flytende betongpontonger fra SF Pontona, originalen.

TRYGG HAVN
HOLDBARHET
SF GROUP