Spesialpontonger

Flytende sykkelveier, kajakkpontonger, roanlegg, grillplasser, en pir til taubåter, uteserveringer, tankpontonger, renovasjonspontonger, septikpontonger, fergeterminaler og flytende badeanlegg er et utvalg av flytende anlegg vi har bygget i betong i løpet av årene. SF Pontona ønsker denne typen utfordringer velkommen. Vi har kunnskapen til å regne riktig og bygge riktig. Vi har muligheten til å kontrollere allerede i fabrikken at alt stemmer før vi sender produktene til installasjon. Nøl ikke med å ta kontakt hvis du vurderer noe nytt og spennende.

Servicebygg

Flytende servicebygg er økonomiske å kjøpe, benytter ikke verdifulle landarealer og har lave livssykluskostnader. Intelligent Floating Platform er vedlikeholdsfri, skader ikke havbunnen eller det marine liv og holder i minst 50 år.

En moderne småbåthavn må tilby mer enn bare båtplasser og en mengde flytende løsninger og andre vesentlige strukturer – slik som servicebygg – kan brukes for å legge til verdifull komfort.

Flytende klubbhus, kaféer og kontorbygg er populære valg for marinadrivere og andre leverandører slik som toll og kystvakten. Inntektsskapende virksomhet har en positiv effekt på småbåthavners inntekt, og servicehus er eksempel på nøkkelferdige løsninger som tilbys i den «altomfattende integrerte marina».

Tank – og brenselsstasjoner

Våre brenselsstasjoner er utviklet i samarbeid med erfarne spesialister. De finnes enten som pontonger med innbygde brenselstanker eller som flottører forberedt for pumper installert på pontongen og brenselstankene på land. Våre bensinstasjoner er godkjente i henhold til de nyeste krav. Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe til med å designe din tankpontong for optimal utnyttelse.

Helikopterplattform og sjøfly

Sjøfly er en utmerket måte å transportere mennesker og varer mellom store byer, langs kystveier og til og fra øyer eller innsjøer. Landingsplassen for sjøfly er utformet for enkelt å kunne tilpasses hver enkel unik plass og for å imøtekomme operatørfirmaet sine behov. Bortsett fra selve flytepontongen, som alltid er satt sammen av standardpontonger, er alt utsyr spesielt utformet for sjøfly og deres brukere. Alt sikkerhetsutstyr, myke fendere, serviceverktøy i dekket, belysning, broer og fortøyningssystem er tilpasset for å møte de strenge reglene som kreves av sivile luftfartsmyndigheter og lokale havnemyndigheter. Sjøflystasjoner er et godt eksempel på fleksibiliteten i utviklingen av skreddersydde produkter.

Flytende hus

Flytende hus er unike løsninger for et helårshjem, som en arbeidsplass eller som et andre hjem. Å bo i et flytende hjem er et fredelig livsvalg og elsker du vannet, kommer du til å elske det flytende huset. Byggingen er miljøvennlig, uten negativ påvirkning på havbunnen eller det marine liv. Den flytende pontongen har en holdbarhet på mer enn 50 år og er vedlikeholdsfri.

Eksempel

Badebrygge, Foten

Badeflåte, Oslo kommune

Breivoll kajakkbrygger

Bruket Brygge

Byferga, Fredrikstad

Håøya, Oslofjorden

Langøyene, Oslo

Lysekil

Molok, Fredrikstad

Molok, Gressholmen

Molok, Steilene

Moss

Oslo Fjord Sauna

Oslo kajakklubb

Pynten, Fredrikstad

Tjuvholmen, Oslo

Sentrum Fredrikstad